Hoe installeer je de modpack

In dit artikel leggen we uit hoe je de Feed The Beast Boothill Modpack kunt installeren in een paar makkelijke stappen.

De Boothill Modpack is een kleinschalig, vriendelijk project. Je kunt ervoor kiezen om de modpack zelf te spelen of ons te joinen op Play.TheBoothill.com – Om de modpack te kunnen spelen, is CurseForge nodig.

Stap 1: Download CurseForge voor jouw systeem (mac of windows). Dit is het programma dat de gemodde versie van Minecraft opstart.

Stap 2: start CurseForge op.

 

Zodra CurseForge is opgestart zie je een scherm met allemaal games. Kies Minecraft. Meestal herkent CurseForge wanneer Minecraft is geïnstalleerd. Zo niet, zal je dat eerst moeten doen.

Stap 3: Download de Boothill Modpack
Dit bestand is wat je nodig hebt om in CurseForge de Boothill modpack te importeren.

Stap 4: Klik op “+ Create Custom Profile” 
Naast de zoekbalk, waar je meerdere modpacks kunt vinden, klik je op de knop “+ Create Custom Profile”. Er opent een nieuw scherm waarin we de Boothill Modpack uploaden.

Stap 5: In het nieuwe scherm klik je op “Import“.
Navigeer naar de locatie waar je de Modpack hebt opgeslagen. Kies voor het .zip bestand en CurseForge doet de rest zelf. 

Stap 6: Lanceren die hap!
Zodra CurseForge klaar is met het installeren van de Boothill Modpack, kun je op de oranje ‘Play’ knop drukken. De gemodificeerde Minecraftlauncher wordt vervolgens gelanceerd. 

Let op: de eerste keer dat je de modpack lanceert kan het lang duren voor deze is opgestart. De tweede keer zijn alle bestanden paraat en zal de modpack veel sneller laden.

Veel speelplezier!